Onze
Projecten

Bouwgarant logo new

Ieder bouw- of verbouwproject verdient een BouwGarant aannemer.

Bouwgarant is hét keurmerk in de bouw en biedt zekerheid voor iedereen die een nieuwe woning laat bouwen of een verbouwing van plan is. 

Om als aannemer het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moet een bouwbedrijf aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe hij meer- en minderwerk berekent en zijn werkwijze bij oplevering. Ook zaken als de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Als de aannemer het BouwGarant-keurmerk eenmaal heeft, wordt hij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Double-O ontwikkelt al jaren de radiocampagnes van BouwGarant en sinds 2023 is deze samenwerking uitgebreid met de ontwikkeling en productie de podcast-serie Het BouwGarant Journaal. Een maandelijkse podcast met nieuws, achtergrondinformatie en praktische tips waar je echt wat aan hebt als je van plan bent om te gaan bouwen of verbouwen.

Bouw zeker
Gediplomeerd vakmanschap

Het BouwGarant Journaal

BouwGarant

Alles wat je wilt weten voordat je gaat bouwen of verbouwen hoor je in het BouwGarant Journaal. Met nieuws, achtergrondinformatie en praktische tips waar je echt wat aan hebt als je gaat bouwen of verbouwen.

Listen to this podcast on

Alles komt samen in onze eigen studio.
het hart en zenuwcentrum van Double-O

DAAR KOMEN IDEEËN TOT LEVEN,
WORDEN VORMGEGEVEN,
GETEST EN GEPRODUCEERD.

In nauwe samenwerking met jou. Want het is jouw geluid.

WE ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN ALLES IN-HOUSE.
HIERDOOR KUNNEN WE ALTIJD SNEL EN EFFECTIEF SCHAKELEN.