Onze
Projecten

DE GROTE HI-HA HONDELUL VOETBAL PODCAST

De herberg voor verloren

voetbalzielen

De bal is rond, voetbal is een grote grap en Brilstand is achteruitgang. Welkom in de herberg voor verloren voetbalzielen en andere dolenden!

Double-O produceerde het eerste seizoen van “De Grote Hi-Ha Hondelul voetbalpodcast”, een samenwerking tussen Double-O en Brilstand, een collectief gerenommeerde voetbaljournalisten met Paul Onkenhout (de Volkskrant), Edwin Struis (oa de Volkskrant), Simon Zwartkruis (Voetbal International) en Dick Sintenie (het Parool).

Zij verbinden heden en verleden en putten uit eigen ervaringen aan het voetbalfront. 

Gasten waren onder andere: Kees Jansma, Michael van Praag, Willem Vissers, Pieter de Waard, Erik van Muiswinkel en Youp van het Hek.

De Grote Hi-Ha Hondelul voetbalpodcast is niet de zoveelste podcast gericht op actueel voetbalnieuws, maar met aandacht voor het rijke Nederlandse voetbalverleden, interessante boeken en verhalen die het grote publiek nog nooit heeft gehoord.

Luister hier naar een aflevering

Presentator, journalist, producent en voormalig perschef van Oranje Kees Jansma is deze aflevering te gast in de herberg voor verloren voetbalzielen en andere dolenden.

De Brilstand influencers Edwin Struis en Paul Onkenhout spreken met hem over onder meer de vader van Caroline van der Plas en de rondvaart met Oranje. Ook aandacht voor een dronken lid van het Koninklijk Huis en het boek Knudde, over het bizarre levensverhaal van Toon van Driel.

Alles komt samen in onze eigen studio.
het hart en zenuwcentrum van Double-O

DAAR KOMEN IDEEËN TOT LEVEN,
WORDEN VORMGEGEVEN,
GETEST EN GEPRODUCEERD.

In nauwe samenwerking met jou. Want het is jouw geluid.

WE ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN ALLES IN-HOUSE.
HIERDOOR KUNNEN WE ALTIJD SNEL EN EFFECTIEF SCHAKELEN.