Michel

Albert

Merlijn

Over ons

Double-O is in 1998 opgericht door Mark Out en Michel Ouwens. In de jaren ‘90 hebben ze in verschillende managementfuncties gewerkt bij de toenmalige Radio 10 Groep. De aanleiding voor de oprichting van Double-O was de wens om te laten zien en horen hoe het medium beter en succesvoller kan worden ingezet. Daarnaast was er bij bureaus en adverteerders grote behoefte aan specifieke kennis over radio. Double-O werd daarmee het eerste full service radioreclamebureau in Nederland.

Sinds de oprichting is Double-O uitgegroeid tot specialist op het gebied van audiocreatie, productie en strategie. Maar daar is het niet bij gebleven.

Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we in 2018 onze werkzaamheden uitgebreid met een unit gespecialiseerd in de creatie en productie van video & online content.

We geloven sterk in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Dus korte lijnen, een vast team en bereikbaarheid die verder gaat dan alleen kantooruren. Zo kunnen we iedere opdracht, groot en klein, de aandacht geven die het verdient.

Double-O werkt met echte specialisten op het gebied van creatie, advies en productie, waarbij het kernteam wordt gevormd door Michel Ouwens, Albert Sleeman en Merlijn Viersma. 

Alles komt samen in onze eigen studio.
het hart en zenuwcentrum van Double-O

DAAR KOMEN IDEEËN TOT LEVEN,
WORDEN VORMGEGEVEN,
GETEST EN GEPRODUCEERD.

In nauwe samenwerking met jou. Want het is jouw geluid.

WE ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN ALLES IN-HOUSE.
HIERDOOR KUNNEN WE ALTIJD SNEL EN EFFECTIEF SCHAKELEN.